VÝSLEDKY Mezinárodního mistrovství ČR BO v mondioringu

20.10.2014 00:00
VÝSLEDKOVÁ LISTINA
O víkendu 18.-19. října 2014 se konal poslední český mondioringový závod sezóny - Mezinárodní mistrovství ČR belgických ovčáků (otevřené pro všechna plemena) a to v areálu Uni Dog Centrum HST v Bochovicích, okres Třebíč. Pořádatelem byl KCHBO + Věra Hlaváčková a Dušan Skula. Této dvojici patří velký dík, neboť na zorganizování měli jen minimum času a zhostili se toho na výbornou. Až na nepříjemnosti, které pořadatel ani nikdo jiný nemohl nijak ovlivnit, bylo toto MM ČR BO velmi vydařeným závodem ať z hlediska výběru místa konání, přípravou ringu a všeho, co je k takovémuto závodu zapotřebí - včetně zajištění dobrého počasí :-) Velký dík patří rovněž předsedovi našeho klubu Radimovi Kelarovi, který byl pořadatelům nápomocen s delegacemi rozhodčí, figurantů a jiných odborných záležitostí při přípravě závodu i v místě konání.
Na snímku zleva:
Pavel Urban (figurant), Dagmar Volná - Mistr ČR BO 2014, Margaret Mc Kenna z Belgie (rozhodčí), Julien Toegers z Belgie (figurant)
Členům Mondioring klubu ČR se na tomto mistrovství dařilo, gratulujeme:
Lubomíru Cabákovi (Carry Malinstar) k 1.místu v kategorii 1
 
Věře Hlaváčkové (Bowle Bennet Štíhlouš) k 1.místu v kategorii 2
a dalším dvěma členům ke splněnému limitu zkoušky:
4.místo Zdeněk Volný (Goran z Hückelovy vily)
5.místo Zdeněk Dadák (Barney Fer-Bas Bohemia)
 
Dagmar Volné (Yugo z Hückelovy vily) k 2.místu v kategorii 3 - 1.místo z ČR, splněný limit zkoušky a udělen titul Mistr ČR belgických ovčáků v mondioringu 2014