Mondioring-turnaj - Bystrovany - 17.11.2012

18.11.2012 18:53

Včera proběhl poslední mondioringový závod sezóny v ČR. Účast nebyla velká, což se dalo očekávat, neboť před týdnem proběhlo Mistrovství Rakouska. Náš klub závod plánoval na listopad 2012 již před rokem, o závodu v Rakousku se rozhodlo mnohem později, původně byl plánován už na srpen.

A jak je známo, v ČR v současné době mnoho aktivních závodníků není, tudíž účast na českých závodech zásadně ovlivňují závodníci z Rakouska.

Jak jsme se shodly tři členky klubu - účastnice všech pěti letošních závodů v ČR - všechny závody sezóny absolvují jen silní jedinci :-)

 

Závod posuzoval Zdeněk Volný, figurovali Pavel Urban a Radim Kelar. Závod to nebyl vůbec jednoduchý - postavení ringu, hlídání psovoda + přepad... Dokonce zazněly hlášky, že snad přijel Patric (švýcarský rozhodčí, který posuzoval na dubnovém závodě MK ČR). O to víc si ceníme všech složených zkoušek na tomto turnaji a všem, kterým se povedlo splnit limit, moc gratulujeme.

Děkujeme rozhodčímu i figurantům za korektní práci, děkujeme KK Bystrovany, děkujeme sponzorovi panu Janu Hruškovi z Bohuslavic (Canis Prosper), děkujeme manželům Kelarovým st. za bezvadně zásobený bufet a všem členům Mondioring klubu ČR, kteří se podíleli na organizaci závodu.

Počasí nám vyšlo, na druhou půlku listopadu přímo parádně - bylo celkem jasno (očekáváme krásné fotky), cca 8°C, nefoukalo, nepršelo, nesněžilo...a mlha se nám taky neobjevila :-)

Takže prima závod a s příznivci mondioringu naschledanou na jaře 2013, info o závodech v příštím roce bude doplněno.

 

D. Volná

Výsledková listina

Fotogalerie bude po zpracování doplněna, stejně jako videosestřih ze závodu

Foto vítězek obou kategorií (foto Šárka Velčovská):