Velikonoční turnaj v Mohelnici

05.05.2019 19:05

V Mohelnickém kempu uspořádala tréninková skupina Dogexperts pod vedením Marka Vystrčila už čtvrtý ročník mondioringového turnaje, který se letos konal o velikonočním víkendu 19. - 21. dubna. Mohelnický kemp již tradičně poskytuje skvělé zázemí závodníkům i divákům, kteří si užívali letního počasí, skvělého cateringu, pohodové atmosféry a báječných výkonů v ringu.

Letos poprvé se závodilo tři dny, už na Velký pátek proběhla soutěž v kategorii 1, v sobotu druhý závod kategorie 1 a závod kat.2. V neděli v ringu závodily týmy kategorie 3.

Výkony mondioringových závodníků posuzovali pánové Marc Willems z Belgie a český rozhodčí Radim Kelar. Závod figurovali pánové Marcin Gawron (PL), Jiří Toman (CZ) a Jacopo Galleani (I) a opravdu se zapotili, protože na turnaji startovalo celkově 44 týmů z pěti evropských zemí. Kromě závodníků ze Slovenska, Rakouska, České republiky a Polska přijeli nasbírat závodní zkušenosti i dva závodníci z Chorvatska. Startovní pole tradičně patřilo belgickým ovčákům, ale diváci viděli i holandské ovčáky, německého ovčáka a psa plemene Cane Corso.

V letošním ročníku se poprvé udělovala cena Celkový vítěz kat. 1. V obou jedničkových závodech (každý z obou závodů byl jiný) zvítězila Ivana Mázorová a Aristos Vilerrah, proto se po zásluze stali celkovými vítězi kategorie 1.

Gratulujeme vítězům, závodníkům, kteří splnili limit zkoušky a všem, kteří se mondioringem bavili. Děkujeme členům tréninkové skupiny Dogexperts, kteří turnaj zrealizovali, za skvěle odvedenou práci.

Fotografie Petry Janošíkové: mondioringmohelnice.rajce.idnes.cz/?

Výsledkové listiny:

 

                                                                                                                                                                   -zd-